Hyrje

Televizioni SOT7

Pogradec, Albania

SOT7 uron Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2015


SOT7 uron Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2015
SOT7 uron Gezuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2015
 

   Frekuencat: 

 

Pogradec          C30 UHF

Korçë               C36 UHF

Bilisht              C36 UHF

Ohër, Strugë    C27 UHF

 

 

Ora / Moti Sot

   
Pogradec 1 °C
  21.12.2014 Wetter Ostsee

Dielli

Lindja07:02
Perëndimi16:09

Publicitet +355 832 22450Prenontoni minutën tuaj!

Këmbimi Valutor Sot

Llogarit Kursin e Këmbimit